Miss Fucksia's Celebration Show

Op zaterdag 10 december is het groot feest omdat Miss Fucksia dan 15 jaar op de hak staat!                                                        Dat moet natuurlijk gevierd worden en jij kan daar bij zijn.

Een feestavond met 2 rondes bingo met super leuke prijzen, gast optredens van O.A. Annie Alcohol, Miss Elvira en DonnaTella Vergatsie. DJ C-Mon zal het feest afsluiten met heerlijke muziek om helemaal los te gaan op de dansvloer. 

Kaarten voor deze geweldige avond kosten €25,00 per persoon.  Dit is inclusief een welkomstdrankje, een bingo boekje voor 2 rondes bingo, hapjes tijdens de avond en spetterende optredens. 

Deze feestavond zal plaats vinden in Eetcafe de Zaak in Amlere.  De deur gaat open om 19.30 uur en het feest gaat door tot 01.00 uur. 

Wil jij hier ook bij zijn en een onvergetelijke avond hebben? Vul dan het contact formulier in om te reserveren. Zet hier duidelijk in dat het om een reservering gaat voor deze feestavond, je naam en het aantal personen waarvoor je wilt reserveren. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van je reservering en de overige informatie zoals o.a. de adres gegevens.