EROTISCHE HOME PARTY

Heb jij ook zo zin in wat anders? 

Wat dacht je van een gezellige en spannende avond bij jou thuis of misschien wel in het café met een groep vriendinnen of vrienden? Nou dat kan, en Miss Fucksia hiervoor zorgen. Deze erotische homeparty staat garant voor een avond(of middag) vol plezier en gezelligheid. 

Hoe werk dit dan?

Miss Fucksia neemt een zeer groot assortiment aan spannende speeltjes, oliën en gadgets mee. Tijdens deze party geeft zij over alle producten een korte uitleg, daarna gaat het product rond. Zo kan iedereen zelf kijken, voelen, proeven en ruiken! 

Op deze manier weet je zeker of het product echt iets voor je is voordat je het aanschaft. Na de presentatie is er voor de gasten ruim de tijd om de producten te bestellen en eventueel vragen te stellen. 

Voor wie is de Erotische Homeparty?

Miss Fucksia’s Erotische homeparty is voor iedereen die nieuwsgierig naar erotische producten en zin heeft in een gezellige avond (of middag), mits je minimaal 18 jaar bent.

Zijn er kosten verbonden aan de Erotische homeparty?

Ja, er zijn kosten aan verbonden.

Voor een groep van 8 of 9 personen zijn de kosten €30,00 per persoon exclusief reiskosten

Voor een groep van 10 t/m 19 personen zijn de kosten €25,00 per persoon exclusief reiskosten.

Voor een groep van 20 of meer personen zijn de kosten €20,00 per persoon exclusief reiskosten.

(voor horeca is er een speciale regeling)

 Waarom kost het geld om Miss Fucksia te laten komen terwijl andere het gratis doen?

Deze homeparty is niet te vergelijken met de homeparty’s die je online kan vinden.  Als eerste natuurlijk om het feit dat het gepresenteerd wordt door een DragQueen. 

Daarnaast is het doel van de erotische homeparty is het verkopen van producten.Maar dat is geen verplichting. Dus om te voorkomen dat Miss Fucksia langs komt puur alleen voor entertainment, zonder dat er verkoop plaats vindt. Dit is waarom er een kleine bijdrage wordt gevraagd om een minimumbedrag te kunnen garanderen voor Miss Fucksia.  

Hoe lang duurt de erotische homeparty?

De erotische homeparty duur ongeveer 3,5 a 4 uur. Daarna is er nog voldoende tijd om te bestellen en vragen te stellen aan Miss Fucksia. 

Voor wie is de Erotische home party?

  • Woman only
  • Men only
  • Gemengde avond thuis of in  het cafe.

Voor meer informatie neem je contact op via het aanvraag formulier. 

Miss Fucksia
Net even anders!