Welkom op de website van Miss Fucksia

Bent u op zoek naar een hostess voor uw evenement, of gastvrouw voor aan de deur? Wilt u een leuke bingo boeken, of heeft u een vrijgezellenfeest voor haar of voor hem en u zoekt een leuke invulling voor de avond?  Dan bent u bij Miss Fucksia op het juiste adres. Voor Miss Fucksia is niets te gek, en alles kan!

Al 15 jaar staat Miss Fucksia op de hak, daagt ze mensen uit en start ze boeiende gesprekken.  Ze maakt zich prachtig op zoals het een belegen dame betaamt en komt fris en fruitig voor de dag.

Miss Fucksia and Friends.

Ook als u meerdere Drags nodig heeft, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk al jaren samen met diverse Drag Queens van alle leeftijden en met elkaar weten wij goed hoe we uw feestje meer kleur kunnen geven. Hoe leuk is het als uw gasten aankomen en worden ontvangen door niet één maar meerdere kleurrijke Drag Queens. Mocht u geïnteresseerd zijn in meerdere Drags Queens,  geeft dat dan aan in het aanvraagformulier. 

Hieronder vind je de beschikbaarheid van Miss Fucksia. 

Gastenboek

Roely Dunnink
23-09-21 01:51:12
hoiiiii gezelligheid, gefeliciteerd met je nieuwe website !
werd ook wel tijd , je doet geweldig.
en bent geliefd ! leuk dat we jou op deze manier kunnen volgen . heel veel succes. 😍👍🏼 trots op jou. we hopen jou snel weer te zien ! groetjes Will en Roely 👍🏼👍🏼😘😘 💋💋💋
Gonnie B
22-09-21 18:52:22
Het is geen feest, als fuchsia niet is geweest.
Heel veel succes mooie dame met je website.
Hopelijk tot snel weer😉
Raven Michaelis
22-09-21 18:01:22
M’n complimenten dear dat je deze stap gemaakt hebt. Ziet er keurig uit en wens je heel veel succes, vele kleurrijke en vooral hilarische avonden cq momenten. 😀
Miss Fucksia
22-09-21 17:12:23
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik zou het super vinden als je een leuk berichtje in mijn gastenboek achter laat.
Liefs Miss Fucksia
Tonen: 5  10