PIEMEL PIMPEN MET MISS FUCKSIA.

Gipsen Piemels om te Pimpen!

Zin in een leuke creatieve activiteit met een pikant tintje?

Miss Fucksia heeft een leuke en te gekke manier om jouw vrijgezellenfeest, vriendinnen- of vriendenuitje of b.v. babyshower in te vullen.  Piemel Pimpen!

Hoe werkt het?

Miss Fucksia komt naar jullie toe met gipsen piemels, verf en versieringen, zoals o.a. glitters, lintjes, veren en plaksteentjes. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Laat je creativiteit helemaal los op je eigen piemel. Deze activiteit duurt ongeveer 2,5 uur , maar hou rekening met een half uur uitloop. De piemels zijn 18 cm groot en voor de bruid of bruidegom hebben we een extra grote piemel van 22 cm. Ben jij niet zo van de piemels? Geen probleem. Miss Fucksia heeft ook vagina tegeltjes van 15 x 15 centimeter met een lusje om aan de wand te hangen. Tijdens het drogen van de piemel heeft Miss Fucksia leuke games mee om de tijd mee op te vullen. Natuurlijk geheel in het thema. 

Wie maakt de mooiste Piemel?

Samen met jouw groep vriendinnen of vrienden beslis je aan het einde wie de mooist Piemel heeft gemaakt.  De winnaar krijgt een leuk prijsje van Miss Fucksia. Natuurlijk mag iedereen zijn eigen Piemel of Tegeltje mee naar huis nemen. 

Wat zijn de kosten? 

  • Tot 10 personen komen de kosten op €395,00. 
  • Dit is inclusief de materiaalkosten en te winnen prijs voor mooiste en beste piemel en de reiskosten. 
  • Tot 20 personen  €39,50 per persoon 
  • Voor 20 to 40 personen  €35,00 per persoon
  • vanaf 40 personen €30,00 per persoon.