Vrijgezellenparty, vrienden- of vriendinnen weekend

Zoek jij een leuke invulling voor een vrijgezellenparty voor haar of voor hem? Zoeken jullie wat anders voor een vriendinnen weekend of vrienden weekend? Misschien kan Miss Fucksia jullie helpen om er een onvergetelijke avond van te maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Nou ja eigenlijk alles. Niets is te gek voor Miss Fucksia. Alles kan! (nou ja bijna alles dan)

Denk is aan een gezellige game Night onderleiding van deze uitgesproken dame. Zo'n avond kan bestaan uit diverse leuke stoute en erotisch getinte spelletjes. Hierbij kan je denken aan ringwegen om een mega opblaasbare penis, het "hij is groter of kleiner" kaartspel, of True or Dare met de gehele groep. Of wat dacht je van een lapdance voor de bruidegom? Jullie zetten de Gom geblinddoekt op een stoel klaar en hij verwachten een stripact van een leuke dame. En dat krijgt hij ook zeker, alleen dan "Net even Anders!" Ook kan je Miss Fucksia boeken om de gasten te ontvangen aan het begin van de avond of wat dacht je van een leuke karaoke show onderleiding van Miss Fucksia. Mogelijkheden genoeg. Mocht je een ander idee hebben als invulling van de avond, schroom je niet om een mailtje te sturen. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ook is het mogelijk om de diverse onderdelen mixen met elkaar. Game Night gecombineerd met een kleine erotische home party en piemel pimpen. Een combinatie voor een geweldige avond. Benieuwd wat er allemaal kan, en wat de kosten hiervoor zijn? Vul het contactformulier in en vertel wat je in gedachten hebt. 


 

Miss Fucksia
Net even anders!