Miss Fucksia  -  Net even anders!

Miss Fucksia's Bingo Show

Bingo? Nee hoor, dat is zo saai!
Nou, niet met deze interactieve bingo show van Miss Fucksia.
Miss Fucksia schud voor dat ze een ronde gaat beginnen de ballen even goed door elkaar in haar bingo tas en tijdens de avond komen er allemaal leuke extra opdrachten voorbij waarmee je zelfs extra prijzen kan winnen. Natuurlijk win je tijdens het spelen van de bingo zelf ook mooie, leuke, grappige en grote prijzen.
Wil je de bingo een beetje pikanter maken?
Dat kan dan ook door er een stoute bingo show van te maken. Het prijzen pakket zal dan bestaan uit diverse erotisch getinte prijzen en de extra spelletjes hebben een pikant randje.


Naast de bingo zal Miss Fucksia ook nog een aantal nummers voor u optreden.


Heeft u interessen in een bingo show?


Vul dan het aanvraag formulier in en u ontvangt alle informatie die u nodig heeft om een keuze te maken voor de perfecte bingo avond. Het is aan u de keus. U kunt Miss Fucksia alleen voor de presentatie boeken van uw bingo. Dan regelt u zelf alle prijzen. Maar u heeft ook de optie om Miss Fucksia de prijzen te laten verzorgen. U zorgt dan voor de spelers, een locatie, de drankjes en de hapjes en Miss Fucksia voor de rest.


Wat kost een bingo met Miss Fucksia?


De prijs is geheel afhankelijk van de aanvraag. Voor de horeca zijn er twee verschillende opties om een bingo te boeken.


  • De eerste optie is dat Miss Fucksia alleen langskomt om de presentatie te doen en u verzorgt dan alle prijzen zelf. Deze optie wordt vaak geboekt door bedrijven tijdens een personeelsuitje.
  • De tweede optie, de meest gekozen in de horeca, is dat Miss Fucksia alles regelt. Zowel de prijzen als de verkoop van de kaarten. In dit geval zijn er geen kosten voor de organisator mits er voldoende spelers zijn. Het minimale aantal spelers voor deze optie is 40 personen.
  • Voor een privé bingo of voor personeels feesten is het ook mogelijk om Miss Fucksia te boeken.                     B.V. tijdens een vrijgezellenparty of familie weekend of wat te bedenken bij een teamuitje of de kerstborrel.
  • De kosten hiervoor komen voor groepen tot 15 personen op €562,50.                                                                             
  • De prijs is voor groepen van 16 tot 30 personen is €35,00 per persoon.                                            
  • Is jullie groep groter vraag dan voor een aangepaste offerte aan.
  • De prijzen  zijn exclusief reiskosten maar inclusief het prijzen pakket!