Miss Fucksia  -  Net even anders!

Miss Fucksia and Friends Bingo-and Show Night

Boek nu Miss Fucksia's 'Show and Bingo Night' voor een avond vol plezier en entertainment. Specciaal voor uw bedrijfsfeest of in uw horeca bedrijf.


Waarom kiezen voor ons? Hier zijn 3 redenen:

1. Geniet van een spectaculaire showavond met 3 geweldige Drag Queens die je versteld zullen doen staan met hun talenten en optredens.


2. Speel bingo onder leiding van de enige echte Miss Fucksia herself en maak kans op fantastische prijzen.


3. Sluit af op de dansvloer op de beats van onze DJ, die het feest compleet maakt met de beste muziek. Kom en beleef een onvergetelijke avond bij Miss Fucksia!De gasten worden ontvangen door onze Drag Queens. Zij verwelkomen iedereen en zullen de gasten begeleiden naar de tafel en iedereen voorzien van een bingo boekje.


Zodra iedereen aanwezig is starten wij met de show. 3 uur lang zal er afwisselend een interactieve bingo gespeeld worden op een manier die zeker niet saai is.


Na elke bingo ronde is er een show van 15 minuten met spetterende optredens van de aanwezige


Drag Queens. Natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen tijdens de bingo!


Maar dat is niet alles! Als de bingo en de shows zijn afgelopen gaat het dak er vanaf met onze eigen DJ. de laatste twee uur kan men los gaan op de lekkerste beats uit de jaren 70/80/90. Dat wordt gegarandeerd de voeten van de vloer!


Jij zorgt voor de locatie en de catering en wij zorgen voor het entertainment. Is er op de locatie geen muziek installatie aanwezig? Geen probleem. Ook hiervoor kan jij bij ons terecht.


Zin in een feestje? Net even anders!


Vul dan het contactformulier in. Vermeld daarin dat je informatie wenst te ontvangen over de bingo and drag Night. Vermeld tevens het aantal personen waar het om gaat en in welke plaats het feest gehouden wordt.


Je ontvang dan een prijs opgave voor deze super leuke feestavond.


Deze avond kan geboekt worden vanaf minimaal 50 personen!