Miss Fucksia  -  Net even anders!

Miss Fucksia and Friends Bingo and Show Night

Zoek jij een leuke invulling voor een personeelsfeest? Op zoek naar wat anders dan anders? Of misschien een knalavond in een horeca gelegenheid? Misschien kan Miss Fucksia jullie helpen om er een onvergetelijke avond van te maken.


Bingo and Shownight!


Tijdens deze avond komt Miss Fucksia met 2 geweldige Drag Queens en een DJ naar de lokatie om er een knalfeest van te maken. Als eerste worden de gasten ontvangen door onze Drag Queens. Zij verwelkomen iedereen en zullen de gasten begeleiden naar de tafel en iedereen voorzien van een bingo boekje.


Zodra iedereen aanwezig is starten wij met de show. 3 uur lang zal er afwisselend bingo gespeeld worden op een manier die zeker niet saai is. Deze bingo is namelijk interactief. Na elke bingo ronde is er een show van 15 minuten met spetterende optredens van de aanwezige Drag Queens. Natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen tijdens de bingo!


Maar dat is niet alles! Als de bingo en de shows zijn afgelopen gaat het dak er vanaf met onze eigen DJ. de laatste twee uur kan men los gaan op de lekkerste beats uit de jaren 70/80/90. Dat wordt gegarandeerd de voeten van de vloer!


Jij zorgt voor de locatie en de catering en wij zorgen voor het entertainment. Is er op de locatie geen muziek installatie aanwezig? Geen probleem. Ook hiervoor kan jij bij ons terecht.


Zin in een feestje? Net even anders! Vul dan het contactformulier in. Vermeld daarin dat je informatie wenst te ontvangen over de bingo and drag Night. Vermeld tevens het aantal personen waar het om gaat en in welke plaats het feest gehouden wordt. Je ontvang dan een prijs opgave voor deze super leuke feestavond.


Deze avond kan geboekt worden vanaf 50 personen!